آیلتس کامپیوتری چیست؟
بعد از مدتها انتظار در دسامبر 2017 شیوه ی کامپیوتری آیلتس (computer delivered IELTS) در کشور استرالیا معرفی شد و در سال 2018 به تدریج در سراسر جهان به رسمیت شناخته شد. البته شاید اگر پاندمی ویروس کرونا اتفاق نمی افتاد اکنون آیلتس کامپیوتری با این شهرت و اقبال مواجه نمی شد. این آزمون به لحاظ محتوا شباهت خیلی خیلی زیادی به نوع کاغذی آیلتس (paper-based ielts) دارد و البته در نوع اجرا تفاوتهایی نیز دارد که قبل از شرکت در آزمون رسمی، باید با آنها خوب آشنا شوید.
اجزای آیلتس کامپیوتری
همانطور که گفتیم به لحاظ محتوا، آزمون آیلتس کامپیوتری شباهت بسیاری به آزمون کاغذی دارد، تنها به خاطر محدودیت در اجرای رایانه ای ممکن است برخی از انواع سوال در بخش ریدینگ، بتدریج منسوخ شوند. توضیحات بیشتر را در قسمت شکل اجرای ارایه کرده ایم:
- Listening: 4 parts – 40 question items
- Reading: 3 passages: 40 question items – 60 minutes
- Writing: 2 tasks – 60 minutes
- Speaking : 3 parts – 11-14 minutes
لازم به ذکر است بخش speaking درست همانند نوع آزمون کاغذی، بصورت حضوری، رو در رو ، و تک نفره به شکل مصاحبه خواهد بود. کارنامه ی آزمون کامپیوتری به ادعای مرکز آزمون، ظرف 3 تا 5 روز و بعضا مشاهده شده تا 7 روز بعد به داوطلبان شرکت کننده ارایه خواهد شد.
در باره ی آیلتس کامپیوتری
برای بهترین عملکرد و نتیجه گیری در آزمون آیلتس کامپیوتری، اکیدا توصیه می کنم مقاله های مرتبط با این آزمون را که در زیر لیست شده، با دقت بخوانید و سوالات خود را با استاد غفاریان مطرح کنید ، و البته یک یا دو نوبت آزمون آزمایشی ماک نیز بدهید تا در روز آزمون با بالاترین سطح آمادگی، حضور داشته باشید:
- معرفی بخشهای آزمون آیلتس کامپیوتری
- انتخاب بین آزمون کامپیوتری و کاغذی
- نقاط قوت و ضعف آزمون کامپیوتری
- نکات مهم در جلسه ی آزمون کامپیوتری
- پرسش و پاسخ در باره ی آزمون کامپیوتری آیلتس
- برنامه ی خودآموز آیلتس تایم لاین از 0 تا 100 با منابع کامل