نقشه راه آیلتس در پنج گام مهم
ویژگی مهم آزمون آیلتس ( و یا تافل و امثال آن) این است که تلاش عظیم می طلبند و منابع مالی و زمانی قابل توجه. اگر می خواهی این راه را یکبار و با کمترین احتمال خطا و شکست پیگیر شوی، لازم است از ابتدا تا انتها یک نقشه ی راه و برنامه ریزی دقیق داشته باشی و از مشاوره و راهنمایی یک دوستِ کار بلدِ دلسوز بهره مند باشی … در ادامه نقشه راه آیلتس و تافل را بیشتر بشناسید:
1
گام یکم نقشه راه آیلتس
نخستین مرحله از نقشه راه آیلتس ، تعیین جایگاه کنونی است: من کجا هستم؟ بضاعت علمی من چقدر است؟ توان فراگیری و تمرین من چقدر است؟ با همین توانی که الان دارم بهترین برنامه انحصاری برای من چه خواهد بود؟ دو آزمون سنجش دانش و سنجش توانش زبانی در این راه تو را یاری خواهند کرد.
2
دریافت برنامه ی درسی : برای اینکه بتوانی از امکانات بالقوه ی خود بیشترین بهره را ببری و در هزینه و زمان بطور منطقی و عملی صرفه جویی کنی، نیاز به یک نقشه ی راه داری که اولا توسط یک فرد کاردان و حرفه ای طراحی شود و ثانیا مختص خود تو باشد….
3
انتخاب دوره ی آموزشی مناسب : از میان گستره ی متنوع دوره ها، کلاسها ، و منابع موجود، کدام را انتخاب کنم که برای من مناسبترین باشد؟ کلاس حضوری، نیمه حضوری، غیر حضوری یا مجازی؟ کلاس خصوصی برای من بهتر است یا گروهی؟ منابع بیشمار را چگونه دستچین کنم؟ و با چه بودجه ای به اهدافم خواهم رسید؟
4
گام بعدی نقشه ی راه آیلتس و تافل ، سنجش در حین آموزش است : از لحظه ی آغاز دوران آمادگی آزمون تا لحظه ی پایان مداوم باید خودت را بسنجی تا میزان پیشرفت و همینطور نقاط ضعف احتمالی خود را بیابی. در اهمیت این کار همین بس که انتخاب آزمون آزمایشی پلکانی و آزمون ماک جامع با سنجش مداوم میتواند تو را از تکرار راههای رفته و نیمه رفته و یا حتی راههای اشتباه معاف کند.
کوییز های آخر هفته
آزمون ماک پلکانی
آزمون ماک جامع
5
گام پنجم نقشه راه آیلتس
از زمان پایان دوره ی آمادگی ، تا روز آزمون بهتر است 30 روز فرجه داشته باشی. در این مدت یکماهه روزانه بین 6 تا 8 ساعت روی آنچه پیش از این فراگرفته ای تمرین می کنی، تمرین و رفع اشکال داینامیک، به همراه ارایه ی گزارش روزانه به معلم / مشاور. این دوره از نقشه راه آیلتس رشد شما و موفقیت شما را تضمین خواهد کرد